ROYAL DESIGN
New Years

I december 2019 fick vi möjligheten att bjuda in till en nyårsmiddag tillsammans med Royal Design för att inspirera till årets nyårsdukning.

 

Kvällen började i Graaf Ledins showroom där alla profiler fick en utvald outfit från NA-KD och styling med hår och make up från Dashl. 

Kvällen fortsatte på Bino by Nobis där alla gäster fick avnjuta en femrätters-middag som avslutades med champagnetorn, glittriga bakelser och konfettiregn där vi firade in 2020!

 

ODACITÉ LAUNCH
Blique by Nobis

Vi välkomnar hudvårdsmärke Odadité till Sverige! I början av september 2019 fick vi besök av Odacités grundare Valerie Grandury och anordnade en lunch på Blique by Nobis tillsammans med skönhetsjournalister och make up artister. Här fick vi lyssna på Valeries resa med att ta fram växtbaserade hudvårdsprodukter som sedan resulterade i Odacité.

IDEAL OF SWEDEN
Negin Mirsalehi

I juli 2019 bjöd vi in några av världens största profiler till en magisk sommarkväll med middag på Smådalarö Gård. Här firade vi kollektionen med Negin Mirsalehi x iDeal Of Sweden. 

Middagen andades Italien med en unik location där vi fick visa upp Stockholms skärgård från dess bästa sida. 

 

Det blev en sen kväll där våra gäster sedan avslutade kvällen på Hotel Diplomat i Stockholm.  

DR. BRANDT
BEAUTY BRUNCH
No18 Office & Lounge

I mars 2019 anordnade vi en vårig beauty brunch för 30 journalister och influencers med skönhetsfokus för hudvårdsmärket Dr. Brandt. Nestor Antolin, internationell PR och utbildare för Dr. Brandt var på plats och visade upp nyheter från varumärket. 

Eventet hölls i No18 Office and Lounge exklusiva lokaler där Graaf Ledin PR Agency stylat rummet i Dr. Brandts
signaturfärger.

Gästerna bjöds på en härlig brunch där hudvårdande ingredienser återfanns i maten och drycken.  Eventet avslutades med lyxiga chokladdoppade frukter och en saffranskaka med bärkompott.

SNIPH DOFTKVÄLL
Djursholm country club

Vi fick äran att anordna en intim, exklusiv doftkväll på magiska Djursholm Country Club för Sniph.

 

Våra 20 gäster anlände i limousine och fick en upplevelse dem sent kommer att glömma. Med en fyrarätters vegetarisk middag med dofternas noter som tema fick våra gäster uppleva doft på ett helt nytt sätt. 

BY TERRY
Steam Hotel

Vi bjöd in våra favorittjejer till Steam Hotel i Västerås tillsammans med By Terry.

 

Med limousine från Stockholm anlände 16 tjejer för ett dygn fyllt med SPA, avkoppling och sminktips. Väl inne på rummen möttes de av personliga morgonrockar, utvalda produkter i badrummet och en outfit från Nelly.com i garderoben. 

Kvällen avrundades i restaurangens chambre separée med en vegansk middag och goda drinkar. 

Bordplaceringen för middagen blev lite extra speciell, då alla tjejer fick ett porträtt av sig själva på sin plats. 

SWEED LASHES 
THOMAS SEKELIUS
Restaurang ART

I oktober 2018 anordnade vi Sweed Lashes lansering av fransarna Thomas Sekelius edition.


På den häftiga restaurangen ART i Stockholm bjöd vi in till en fyrarätters middag i tema gult. Solrosor, ananaser, gult i mängder och neoner gav eventet det lilla extra. Thomas ville ha en känsla av extra allt, lite crazy men med en touch av sofistikerad lyx.

HANNALICIOUS
 SASCO
Rosendals trädgård

I april 2017 bjöd vi, tillsammans med Hanna Friberg, in hennes allra närmsta vänner till Rosendals Trädgård på vackra Djurgården i Stockholm.

Här avnjöts en trerätters lunch, uppdukad i en av trädgårdens växthus. Här presenterades en ecocertifierad hudvårdslinje med Hanna som ambassadör.

ADRESS


Humlegårdsgatan 4, 2 tr

114 46 Stockholm


BILDBANK

  • Facebook
  • Instagram

KONTAKT

info@graafledin.com
 

Josefin Graaf Nordlander

+46 70 053 41 65

josefin@graafledin.com


Malin Ledin
+46 73 955 59 55

malin@graafledin.com

        

©2020 GRAAF LEDIN AB