top of page
IMG_5607.jpg
HH SIMONSEN
Staycation

Tillsammans med det danska hårstylingvarumärket HH Simonsen bjöd vi in ett gäng influencers till en lyxig och mysig staycation på Nordic Light Hotel i Stockholm. 

Gästerna fick varsina rum inredda med produkter och snacks tillsammans med välkomstbrev och invite till hårstyling en trappa ner tillsammans med hårproffs från Baldacci och L'ANZA.

När alla blivit stylade och fina i håret avnjöt vi en lång och härlig middag med drinkar och ett roligt danskt quiz! Morgonen efter åt vi en gemensam frukost innan utcheckning. Vi är så glada för att få spenderat ett härligt dygn tillsammans med fantastiska människor!

HH Simonsen
jpg (24).jpg
HAWAIIAN TROPIC & MAUI MOISTURE
Sommarlunch

Vi inviger sommaren tillsammans med Hawaiian Tropic och Maui Moisture med en lunch i härligt Hawaii-tema! Vi fick fantastiskt väder när vi bjöd in våra gäster till Pontonen vid Norr Mälarstrand för en magisk lunch som övergick till drinkar och skratt.

 

Vi presenterade nyheter men också våra absoluta favoritprodukter från sortimentet där alla gäster fick upp ögonen för nya schampon, balsam och solskydd!

Hawaiian.png
EVO TAKE OVER
Stockholm

Vi tar Evo från Australien till Stockholm! Vi bjöd in ett härligt gäng till en fantastisk kväll i riktig Evo-anda och Evofierade vårt fina kontor till en crazy AW med festivalkänsla.

 

Här fick våra gäster sitt hår stylat av Evos egna hårstylister för att sedan få ett personligt utvalt kit med produkter anpassade till gästens hårtyp och önskemål. På plats visade vi också upp FAB PRO där man kan blanda sin egna skräddarsydda toning anpassad efter ens egen hårfärg vilket blev en stor höjdpunk på kvällen! 

Allt detta tillsammans med drinkar från Cointreau, mat från Brödernas, Aros som stod för musiken och en sockervaddsmaskin gjorde att våra gäster aldrig ville gå hem! 

EVO-GraafLedin-12.jpg
Kopia_av_Kopia_av_Namnlös_design.png
mlidnert_graafledinpr_20201026-141.jpg
HAIR & MAKE UP NIGHT
Canta Lola

Tillsammans med några av våra favoritvarumärken Anastasia Beverly Hills, Olaplex, Dr. Barbara Sturm, Björk och Original Mineral anordnade vi en härlig tjejkväll för några av våra profiler. 

Kvällen började på vårt kontor där vi bjöd på bubbel samtidigt som våra tjejer blev fixade med produkterna av branschens bästa make up artister. 

Vi fortsatte kvällen på den nyöppnade Peruanska restaurangen Canta Lola som står för att uppmuntra att lyfta kvinnor i branschen. Alla gäster avnjöt en magisk middag samtidigt som vi fick chansen att berätta mer om varje varumärke och produkt!

Namnlös design-8.png
Kopia_av_Namnlös_design.png
SYSTER P
afterwork

I oktober anordnade vi en mysig kväll tillsammans med ett tjejgäng tillsammans med Syster P där vi fick chansen att visa upp nya kollektioner och bästsäljare på deras fantastiska kontor i Vasastan. 

Vi inredde kontoret med nya möbler och dukade fram snittar och bubbel. Under kvällen kunde tjejerna också ta hål i öronen och alla fick välja ut personliga kit av smycken innan de gick hem!

DSC_5747-2.jpg
Namnlös design-8.png
ROYAL DESIGN
New Years

I december 2019 fick vi möjligheten att bjuda in till en nyårsmiddag tillsammans med Royal Design för att inspirera till årets nyårsdukning.

 

Kvällen började i Graaf Ledins showroom där alla profiler fick en utvald outfit från NA-KD och styling med hår och make up från Dashl. 

Kvällen fortsatte på Bino by Nobis där alla gäster fick avnjuta en femrätters-middag som avslutades med champagnetorn, glittriga bakelser och konfettiregn där vi firade in 2020!

 

Royal Design event Graaf Ledin PR.jpg
ODACITÉ LAUNCH
Blique by Nobis

Vi välkomnar hudvårdsmärke Odadité till Sverige! I början av september 2019 fick vi besök av Odacités grundare Valerie Grandury och anordnade en lunch på Blique by Nobis tillsammans med skönhetsjournalister och make up artister. Här fick vi lyssna på Valeries resa med att ta fram växtbaserade hudvårdsprodukter som sedan resulterade i Odacité.

IDEAL OF SWEDEN
Negin Mirsalehi

I juli 2019 bjöd vi in några av världens största profiler till en magisk sommarkväll med middag på Smådalarö Gård. Här firade vi kollektionen med Negin Mirsalehi x iDeal Of Sweden. 

Middagen andades Italien med en unik location där vi fick visa upp Stockholms skärgård från dess bästa sida. 

 

Det blev en sen kväll där våra gäster sedan avslutade kvällen på Hotel Diplomat i Stockholm.  

DR. BRANDT
BEAUTY BRUNCH
No18 Office & Lounge

I mars 2019 anordnade vi en vårig beauty brunch för 30 journalister och influencers med skönhetsfokus för hudvårdsmärket Dr. Brandt. Nestor Antolin, internationell PR och utbildare för Dr. Brandt var på plats och visade upp nyheter från varumärket. 

Eventet hölls i No18 Office and Lounge exklusiva lokaler där Graaf Ledin PR Agency stylat rummet i Dr. Brandts
signaturfärger.

Gästerna bjöds på en härlig brunch där hudvårdande ingredienser återfanns i maten och drycken.  Eventet avslutades med lyxiga chokladdoppade frukter och en saffranskaka med bärkompott.

SNIPH DOFTKVÄLL
Djursholm country club

Vi fick äran att anordna en intim, exklusiv doftkväll på magiska Djursholm Country Club för Sniph.

 

Våra 20 gäster anlände i limousine och fick en upplevelse dem sent kommer att glömma. Med en fyrarätters vegetarisk middag med dofternas noter som tema fick våra gäster uppleva doft på ett helt nytt sätt. 

BY TERRY
Steam Hotel

Vi bjöd in våra favorittjejer till Steam Hotel i Västerås tillsammans med By Terry.

 

Med limousine från Stockholm anlände 16 tjejer för ett dygn fyllt med SPA, avkoppling och sminktips. Väl inne på rummen möttes de av personliga morgonrockar, utvalda produkter i badrummet och en outfit från Nelly.com i garderoben. 

Kvällen avrundades i restaurangens chambre separée med en vegansk middag och goda drinkar. 

Bordplaceringen för middagen blev lite extra speciell, då alla tjejer fick ett porträtt av sig själva på sin plats. 

SWEED LASHES 
THOMAS SEKELIUS
Restaurang ART

I oktober 2018 anordnade vi Sweed Lashes lansering av fransarna Thomas Sekelius edition.


På den häftiga restaurangen ART i Stockholm bjöd vi in till en fyrarätters middag i tema gult. Solrosor, ananaser, gult i mängder och neoner gav eventet det lilla extra. Thomas ville ha en känsla av extra allt, lite crazy men med en touch av sofistikerad lyx.

HANNALICIOUS
 SASCO
Rosendals trädgård

I april 2017 bjöd vi, tillsammans med Hanna Friberg, in hennes allra närmsta vänner till Rosendals Trädgård på vackra Djurgården i Stockholm.

Här avnjöts en trerätters lunch, uppdukad i en av trädgårdens växthus. Här presenterades en ecocertifierad hudvårdslinje med Hanna som ambassadör.

bottom of page